Alles is mogelijk,

Behalve een lege dansvloer!

Onze shows

[insert_php]

$show_menu = ‘bruiloften-onze-shows’;
@include (‘/var/www/vhosts/soundmasters.nl/httpdocs/assets/extramenu.inc.php’);
[/insert_php]

Extra sfeer

[insert_php]

$show_menu = ‘bruiloften-extra-sfeer’;
@include (‘/var/www/vhosts/soundmasters.nl/httpdocs/assets/extramenu.inc.php’);
[/insert_php]

Verlichte Dansvloer

Een zeer gewaardeerde toevoeging voor uw feest!

Onze verlichte dansvloer geeft niet alleen extra sfeer aan uw feest, maar is ook een ware uitnodiging om de dansvloer te betreden. U zult merken dat deze werkt als een magneet op uw gasten en binnen no-time de dansvloer is gevuld. Bij een discofeest mag een verlichte dansvloer eigenlijk niet ontbreken. Geschikt voor o.a. bruiloften, personeelsfeest, beursstand en natuurlijk voor iedere Saturday Night Fever cq jaren 70/80 feest.

De dansvloeren zijn absoluut veilig voor elke ondergrond dankzij de dikke rubberen strips aan de onderkant van de delen. We kunnen twee soorten dansvloeren leveren, namelijk de Patronen LED Dansvloer met 25 pixels (9 tot 49m2) en de RGB LED Dansvloer met 100 pixels (16 tot 200m2).

Bij ons huur je een verlichte dansvloer al v.a. € 350.00 all-in.
(icm DJ show zelfs al v.a. € 250.00 all-in).

Verlichte dansvloer LED (patronen)

De gebruikte verlichting geeft een helder gekleurd lichtschijnsel. Op iedere vierkante meter fonkelen 25 LED punten (4 kleuren), ieder LED punt heeft een vaste kleur.

Verlichte dansvloer LED (RGB)

De gebruikte verlichting geeft een helder gekleurd lichtschijnsel. Op iedere vierkante meter fonkelen 100 RGB LED punten (RGB kleur), ieder LED punt kan dan ook in alle RGB kleuren.

Demo avond

Kom langs tijdens één van onze demo avonden op een top locatie!

Bel mij terug

Wil je dat wij telefonisch contact met u opnemen?

Offerte aanvraag

Vraag hier direct een vrijblijvende offerte aan.

Belangrijke voordelen

1. De hoogte van deze vloer is slechts 4 centimeter, de opstap is daardoor zo laag dat mensen die van de vloer af stappen niet struikelen of zich verstappen.

2. Het gewicht van één paneel is 24kg (binnen de 25kg arbo norm dus). De vloer leent zich niet alleen goed voor vaste montage maar ook voor mobiele toepassingen.

3. De panelen worden middels kunststof plaatjes eenvoudig aan elkaar gekoppeld. Hierdoor komen er bij het leggen geen schroeven (dus geen gereedschap) aan te pas, eenvoudig en snel dus.

4. De dansvloer panelen worden met een multikabel eenvoudig aan elkaar doorgekoppeld zodat er per segment slechts één kabel onder de vloer uit komt.

5. De vloer is op te delen in 2,3 of 4 segmenten maar bij grotere vloeren kan met een extra dimmerpack dit aantal heel eenvoudig verder worden uitgebreidt.

6. De vloer heeft een bijzonder laag stroomverbruik, slechts 20 watt per vierkante meter. U heeft dus geen krachstroom nodig voor deze vloer.

7. De vloer is voorzien van een perspex bovenlaag. Deze laag is minder glad dan een glasplaat en door de volledige ondersteuning is hij nagenoeg onbreekbaar.

8. De vloer wordt aangestuurd met een dimmerpack en een dmx sturing. Dmx is een universele standaard waardoor er verschillende sturingen zonder problemen kunnen worden gebruikt.

9. De panelen zijn met een speciaal hiervoor geselecteerde (marine)kit geseald zodat het nagenoeg onmogelijk is dat er vocht in de panelen komt.

10. Omdat het dimmerpack de spanning terug brengt naar 40 volt en ook de vloer op 40 volt werkt is ten alle tijden de veiligheid gewaarborgd.

11. De vloer wordt ondersteund door 16 rubber doppen welke ieder een doorsnede hebben van 38mm. Dankzij deze rubber doppen is de vloer zeer draagkrachtig.

12. De rubber doppen aan de onderkant zorgen er ook voor dat de vloer in geen geval kan gaan schuiven en dat in geen geval de ondergrond kan beschadigen.

13. De verlichting in de vloer is dimbaar.

Waar moet je rekening mee houden!

De genoemde huurprijzen zijn voor 5 draaiuren en tot een max van 01:00u. Wanneer u de vloer langer dan 4uur wenst te gebruiken en/of na 01:00u zullen er extra wachturen in rekening worden gebracht met een minimum van € 50,-.

De plaats waar de vloer moet komen te liggen dient bereikbaar te zijn via een verharde weg, zonder kiezels, kinderkopjes en/of brede sleuven e.d. Deze weg moet volledig gelijkvloers zijn, tussen de losplaats en de plaats waar de vloer komt te liggen mag geen hoogteverschil zitten en er mogen geen drempels of trappen zijn. De afstand tussen losplaats en ligplaats mag niet meer dan 50 meter bedragen. De doorgang mag niet smaller zijn dan 80cm (dit ivm de breedte van onze flightcases).

Indien de vloer via een lift naar de plaats van bestemming gebracht moet worden dient dit tevoren gemeld te worden (dit ivm de extra tijd die we hier voor nodig hebben). De minimale afmetingen van een lift moet 90x125x125cm (bxhxd) zijn. De deur moet minimaal 80 centimeter breed zijn. De lift moet een hefvermogen van minimaal 350 kg hebben.

De plaats waar de vloer moet komen te liggen dient verhard, horizontaal en zonder oneffenheden te zijn. Wanneer de panelen handmatig naar de ligplaats moeten worden gedragen omdat er wel oneffenheden of blokkades op de route zijn, zijn hier de kosten van € 10 per paneel aan verbonden. Indien er trappen zijn is levering van de vloer helaas niet mogelijk, tenzij u zelf zorg draagt voor vrijwilligers die de vloer naar de gewenster verdieping brengen. In de meeste gevallen wordt na afloop door ons direct aan de demontage van de vloer begonnen. Op feestdagen gelden andere prijzen.