​​In het hart van Groningen is het voormalig patriciërshuis, Hotel Schimmelpenninck Huys, gevestigd. In het souterrain van het Huys bevindt zich de veertiende eeuwse wijnkelder en aan het einde van de gang ligt verborgen de historische binnentuin.

Zalen
De verscheidenheid aan zalen in Empire -, Barok- en Jugendstil stijl zijn bijzonder geschikt voor een intiem en groots trouwfeest.  Het is allemaal mogelijk in Het Schimmelpenninck Huys!

“Van de huwelijksceremonie tot en met de receptie, private dining, de feestavond én de huwelijksnacht in één van onze romantische en luxe bruidssuites!”

Diner
Onze keukenbrigade is gespecialiseerd in de Franse keuken, maar ook voor typisch oer-Hollandse buffetten tot en met heerlijke mediterrane gerechten staan zij voor jullie klaar.
Kortom, maatwerk is onze specialiteit!

Huwelijksnacht
Om de mooiste dag van jullie leven gracieus af te sluiten biedt ons Huys prachtige (bruids)suites met super-de-luxe badkamers. De volgende ochtend worden jullie verwend met een Bourgondisch (Champagne)ontbijt geserveerd op de kamer.
Met 60 hotelkamers kunnen ook de gasten blijven logeren!

“De badkamer bestaat onder andere uit een tweepersoons jacuzzi met jetstreams, lichttherapie en een regendouche voor ultiem genot!”

Impressie foto’s op locatie