Met de karakteristieke gele toren markeert de Der Aa-kerk al eeuwenlang het centrum van Groningen. In deze sfeervolle middeleeuwse kerk kun je terecht voor al je bijeenkomsten van klein tot groot. Voor diners en recepties: de Der Aa-kerk biedt een passende ruimte.

De kerk is te huur voor het voltrekken van het burgerlijk huwelijk of de partnerregistratie. Het koor van de kerk heeft door de ronde vorm een intieme sfeer, hier is plaats voor 160 personen. Het schip is de grootste ruimte van de kerk, het biedt plaats aan 450 personen. Beide ruimtes zijn uitstekend geschikt om na de huwelijksvoltrekking een receptie, diner of feest te houden. Op het gebied van catering zijn er veel mogelijkheden. Wij informeren je graag over de bijzondere extra’s die mogelijk zijn, zoals een glas Der Aa-kerk champagne.

De Der Aa-kerk is een monumentale oude kerk, die na een grondige restauratie voorzien is van eigentijdse gemakken. Centraal verwarmd, goed verlicht, met modern sanitair en ruimte voor catering. Het gebouw is zeven dagen per week te huur.

De kerk is goed bereikbaar. Er is voldoende (betaalde) parkeerruimte in de directe omgeving, het station is op loopafstand.