Jullie Bruiloft bij de Kruimel

Het strand, de tuin, het kerkje, lekker eten en s’avonds een knalfeest in het café? Al deze mogelijkheden maakt de Kruimel tot een bijzondere trouw- en feestlocatie.

Trouwen op het strand of onder de fruitbomen, toasten met prosecco, aansnijden van de taart, een heerlijk diner en een spetterend swingfeest. In de Kruimel zorgen zij ervoor dat het de mooiste dag van jullie leven wordt!

Trouwreportage

Ook foto’s maken is geen enkel probleem; zo bieden de vijver met zandstrand en de ruime en landelijke tuin met fruitbomen de ideale mogelijkheid om prachtige foto’s van jullie huwelijk te maken.

Trouwen in een middeleeuws kerkje

Het unieke witte middeleeuwse kerkje staat direct achter de Kruimel. Zowel het kerkelijk als het burgerlijk huwelijk kan hier worden voltrokken en na afloop van de plechtigheid zijn jullie samen met jullie gasten natuurlijk van harte welkom om verder te genieten in de Kruimel.

Besloten feest

In de Kruimel worden alleen besloten feesten gegeven waardoor jullie de gehele locatie exclusief voor jullie zelf hebben. Jullie ideeën werken ze graag samen met jullie uit.

Vanaf 2017 kunnen jullie ook overnachten in het grote huis samen met jullie gezelschap!

Impressie foto’s op locatie