Grand Café Borg Nienoord, sinds de seizoensopening (2015) gerund door de nieuwe enthousiaste uitbaters Jacob Veenema en Albert Kuil, de directeur/eigenaren van Sportcentrum Leek, mag zich in korte tijd verheugen in een warme belangstelling van vele bezoekers.
Voldoende reden voor de uitbaters om het grand café met ingang van 6 juli ook op alle maandag voor het publiek open te stellen. Zeven dagen per week. Alle dagen, van zondag tot en met zaterdag, geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur!

‘Veel bezoekers weten ons steeds meer en vaker te vinden, het aantal huwelijksvoltrekkingen met bruiloften en of recepties neemt gestaag toe en ook voor vergaderingen, lezingen en feesten en partijen weet men steeds vaker Grand Café Borg Nienoord te vinden en er naar volle tevredenheid gebruik van te maken’, zo vertelt uitbater Jacob Veenema. ‘Voldoende redenen voor ons om vanaf maandag 6 Juli voortaan álle maandagen geopend te zijn.

Men kan in Grand Café Borg Nienoord o.a. genieten van heerlijke koffie, thee, een borrel, frisdranken, diverse soorten ijs en dagelijks heerlijk vers gebak van de warme bakker. Het grand café hanteert een uitgebreide lunchkaart waarvan vele gasten regelmatig een heerlijk gerecht kiezen. Genieten pur sang!

Grand Café Borg Nienoord is officieel trouwlocatie en menig huwelijk wordt hier, in deze prachtige ambiance, gesloten en met een receptie en of bruiloft gevierd. In overleg met het aanstaande bruidspaar zijn welhaast alle denkbare wensen realiseerbaar.