De boerderij dateert uit 1863 en staat in het Groningse Noordbroek. Vanaf het midden van de 19e eeuw bloeide de Groningse landbouw op. In de verschillende zalen en in de schuur is agrarisch gereedschap opgehangen die u aan deze periode zal herinneren. In het voormalige ‘koetshuis’ stonden vroeger de zondagse koetsen en de paarden die de koetsen moesten trekken. De authentieke voederbakken van de paarden zijn hier nog steeds te vinden. In het midden van het koetshuis bevindt zich een grote, gezellige open haard en is het mogelijk om hier een feest en/of buffet te geven voor ongeveer 35 à 40 personen.

Het andere vertrek waar feesten/buffetten worden gegeven heeft direct toegang tot het terras. Deze is omgeven door een mooie tuin. Daarnaast heeft dit vertrek een prachtig uitzicht over het weidse Groninger landschap. In eerste instantie is er plaats voor ongeveer 55 personen, maar er is een mogelijkheid om er nog een ander vertrek bij te trekken. Er is dan plaats voor 100 personen. Het is ook mogelijk om hier bandjes of dj’s te laten optreden.

De grote schuur wordt gebruikt voor grote feesten en partijen. Het is met name een geschikte locatie voor trouwfeesten. Daarnaast vinden er vele andere activiteiten in de schuur plaats, zoals (kerst)markten, schuurfeesten, muziek optredens en zelfs een kerkdienst.